Maribri Hekwerk nieuws

Schrikdraad als terreinbeveiliging bij Huiskes-Kokkeler.

Maribri heef schrikdraadbeveiliging geplaatst bij Huiskes-Kokkeler te Hengelo. “We hebben een groot wagenpark. Het is dan ook van belang dat inbraak zo goed mogelijk voorkomen wordt” zegt dhr Bruinink, directeur van Huiskes-Kokkeler. Om deze reden is er rond om het terrein van Huiskes-Kokkeler schrikdraadbeveiliging geplaatst door Maribri.


    

Lees meer...


Opening scootmobielpoorten bij recreatieplas Lageveld in Wierden

    

Na het succes bij Het Rutbeek in Enschede, werd op 6 juli ook in Wierden, bij recreatieplas Het Lageveld de eerste invalidenpoort officieel in gebruik genomen. Een mooi moment, zeker voor de vele gebruikers van een scootmobiel.

Lees meer...


Maribri levert automatisering voor record formaat schuifpoort bij Boermarke in Enschede

Toen dessert en toetjesmaker Boermarke in Enschede haar nieuwe fabriekspand bouwde, ontstond er een logistiek probleem. De vrachtwagens moesten namelijk een optimale draaicirkel behouden voor de 8 los- en laaddocs. Jack Penninkhof van Maribri werd gebeld om na te denken over een maatwerkoplossing. “Poeh, dat was een prachtige uitdaging. Een schuifpoort zou ideaal zijn in deze situatie. Maar een lengte van bijna 60 meter overbruggen met een automatisch schuifpoort, dat was nog niet eerder vertoond in Nederland.


    

Lees meer...