Maribri Hekwerk service-en-onderhoud

Service en onderhoud

Maribri levert kwalitatief hoogwaardige producten als automatisering op hekwerk en toegangscontrole. Na oplevering van een systeem nemen we de gebruiksaanwijzing samen met u door. En komt u in de praktijk nog vragen tegen, bel ons dan direct. We geven u snel en adequaat de oplossing voor het probleem.

Snelle service

Elk systeem van Maribri is onderhoudsarm. Storing aan hekwerkautomatisering of toegangscontrole komt dan ook nauwelijks voor. Mocht er wel iets gebeuren, dan lossen we dit snel en adequaat voor u op. Essentieel wat ons betreft, want u wilt immers volledig op uw systeem kunnen blijven vertrouwen.

Reparaties

Heeft u een defect aan hekwerkautomatisering of toegangscontrole? Geen constructie of merk zo vreemd of het is wel bekend bij Maribri. Onze monteurs repareren snel en vakkundig. En mochten er nieuwe onderdelen nodig zijn, dan overleggen we eerst met u over de mogelijkheden.

Periodiek onderhoud

Maribri biedt u verschillende vormen van periodiek onderhoud. Afspraken hierover leggen we vast in een onderhoudscontract. Dit komt de levensduur van uw systeem ten goede en u weet precies waar u aan toe bent. Zeker weten.

Meer informatie?

Bel 074 376 52 05 of mail voor antwoord op uw vraag of voor een vrijblijvende offerte.