HEKWERKAUTOMATISERING

U wilt een systeem om de hekken en poorten rond een terrein automatisch te openen en te sluiten. Een systeem op maat passend bij uw wens. Moderne, betrouwbare techniek waarbij u vooraf zeker weet: dit is wat ik wil! Dit is de oplossing op mijn vraag en dit is een systeem dat naadloos aansluit op mijn situatie.

Maribri levert hekwerkautomatisering en toegangscontrole voor:

Succes door advies op maat

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en leg uw wens voor aan Maribri. Wij leveren vrijwel elk toegangsystemen op maat want geen situatie is immers dezelfde. Goede, slimme voorbereiding resulteert dan ook vaak in één oplossing voor meerdere vragen tegelijk.

AUTOMATISERING DRAAIPOORTEN

Maribri Hekwerk Automatisering levert verschillende systemen voor het op afstand openen van draaihekken en vleugelpoorten. BFT en FAAC zijn gerenommeerde merken van systemen waar Maribri graag mee werkt. Elk systeem is te combineren met camerabeveiliging en intercom. Afhankelijk van uw vraag adviseren we u over de meest geschikte oplossing.

Voordelen automatisering draai- en vleugelpoorten Maribri:

  • Gegarandeerd de juiste motor passend bij het gewicht en gebruik van het hek
  • Betrouwbaar onder alle weersomstandigheden
  • Bestand tegen extreme temperatuurwisseling
  • Zeer onderhoudsarm
  • Laag elektriciteitsverbruik (energiezuinige toegangscontrole)

Bovengrondse aandrijving voor draaihekken en vleugelpoorten

Een zogenaamd bovengronds systeem is compact en snel te installeren op bijna elk type en formaat hekwerk. Maribri ontrekt het systeem, door de juiste verwerking, bijna volledig aan het zicht. Het is mogelijk om de aandrijving in elke gewenste kleur te spuiten. De aandrijfsystemen vereisen geen dure aanpassing op een al bestaande constructie.

Ondergrondse aandrijving voor draaihekken en vleugelpoorten

Een ondergrond systeem voor het openen en sluiten van hekwerk houdt het uiterlijk van de poort volledig in stand. Maribri zorgt voor plaatsing van een absoluut waterdicht en uitstekend beschermd systeem. Duurzaamheid, veiligheid en een betrouwbare werking zijn dan ook absoluut van toepassing op ondergrondse automatisering van Maribri.

Sterkte van de motor

Afhankelijk van de zwaarte van de poort en van het gebruik, berekent Maribri welke motor het meest geschikt is voor uw situatie. Dit voorkomt teleurstelling achteraf.

Meer weten?
Bel 074 376 52 05 of mail voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.