Een intercomsysteem is de praktische oplossing om op afstand te bepalen of u iemand wel of niet wilt binnenlaten. Of deze persoon nou staat voor een slagboom, een poort of een deur. Afhankelijk van het type intercom, ziet u de persoon en kunt u een gesprek met hem of haar voeren. Ook is het mogelijk een kaart- of betaalsysteem aan de intercom te koppelen. Kortom, de mogelijkheden zijn groot.

Intercomsystemen

Een intercomsysteem van Maribri is een gesloten circuit. Het bestaat vaak uit een hoofdcentrale met spreek- en luisterposten. Zo brengt u eenvoudig een spraakverbinding met een receptionist tot stand. Intercomsystemen zijn ideaal bij ene slagboom of een deur die toegang geeft tot een pand. Alle intercomsystemen van Maribri zijn sterk en daardoor vandaalbestendig.

Bereikbaarheidsystemen

Voordeel van een bereikbaarheidsysteem ten opzichte van een intercom is dat er niemand aanwezig hoeft te zijn in het betreffende pand. Via de camera kan de gene die bereikbaarheidsdienst heeft, zien wie er is. Ook kan hij een gesprek met de gast voeren. Op basis daarvan bepaalt u of u de poort of deur open doet. Een bereikbaarheidsysteem is ook door te schakelen naar uw eigen smartphone. Zo bepaalt u op afstand wie wel of niet naar binnen mogen, ook 's avonds laat en in het weekend.

Meer weten?
Bel 074 376 52 05, mail voor meer informatie of breng een bezoek aan onze webshop.