Maribri Hekwerk Automatisering levert verschillende systemen voor het op afstand openen van schuifhekken. Dit varieert van schuifpoorten rond 200 kg. tot schuifhekken met een gewicht rond 4.000 kg en een lengte van meer dan 50 meter!

Voor vrijwel elke situatie weten we een goed werkende oplossing te vinden.

Voordelen automatisering schuifhekken Maribri

  • betrouwbaar onder alle weersomstandigheden
  • bestand tegen extreme temperatuurwisseling
  • absoluut veilig door inzet intelligentie technologie
  • laag elektriciteitsverbruik (energiezuinige toegangscontrole)
  • gegarandeerd de juiste motor passend bij het gewicht en gebruik van het hek

Veiligheid voorop

Laat Maribri uw schuifpoort voorzien van fotocellen en veiligheidslijsten. U voorkomt daarmee beknelling van personen en materieel tussen de poort . Een flitslicht of zwaailamp maakt meteen duidelijk dat de poort in beweging is. Zo kunt u een systeem van Maribri voorzien van verschillende opties. Bijvoorbeeld voor aansluiting van bediening-, veiligheid- en signaleringsfuncties.

Combineren in maatwerk

Het sluiten van een schuifpoort kan, afhankelijk van de omvang, enige tijd in beslag nemen. Voor voetgangers en fietsers soms onhandig. Maribri zoekt in dergelijke situaties naar maatwerk oplossingen. We maken afsluiting van een terrein flexibel door een schuifpoort te combineren met andere systemen. Zo is een eenvoudige en praktische oplossing voor voetgangers en fietsers, de combinatie van schuifpoort met wissel- of draaihek.

Meer weten?

Bel 074 376 52 05 of mail voor antwoord op uw vraag of voor een vrijblijvende offerte.